• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

Anasayfa


     OMEGA 99 "Seize Stop" Grease

   
Ürün Kodu : 99
Üretici : MAGNA INDUSTRIAL CO.
Ürün Özellikleri
Omega 99 aside, suya ve alkaliye dayanıklı, yüksek ısıya dirençli, metali koruyucu bir grestir. Metalin çürümesini önler ve parçaların bakım için kola
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Omega 99

TANIM

 Omega 99 aside, suya ve alkaliye dayanıklı, yüksek ısıya dirençli, metali koruyucu bir grestir. Metalin çürümesini önler ve parçaların bakım için kolaylıkla sökülebilmesine ve parçalara ayrılmasına imkan verir.

İNCE YAĞLAMA GRESİ:

Omega 99 geliştirilmiş ince gres yağı uzun süreli koruyucu film tabakası sağlayarak malzemenin çürümesini, oksidasyona  ve korozyona uğramasını engeller.

PAS ÇÖZME  ETKİSİ:

Omega 99  içerdiği aktif hücreler sayesinde metal yüzeylerdeki mevcut korozyonu çözerek metal yüzeyinde iyi ve yeni  bir görünüm sağlar. Pas nedeniyle birbirine kenetlenmiş ve kaynamış parçaları ve bağlayıcıları ayırma faktörü olarak kullanılabilir.

MİKRONİZE METALLER:

Omega 99 paslanmış bölgelerdeki çukur ve girintili yerleri doldurma gücüne sahip yüksek mikronize metaller içermektedir. Bu durum sadece koruma sağlamaz aynı zamanda metal yüzeyleri de tamir eder.

MANYETİK DEMİR BİLEŞENLERİ:

Omega 99 hidrokarbon malzemeden uçucu olmayan, uzun zincirlerden meydana gelen aktif sinerjist demir içerir. Bunlar yapıda korozyon ve pas varsa yüksek aktif oksitlerin moleküler yapısı ile temas ettiğinde son derece aktif olurlar, hızlı mekanik bozuşma ve parçalanma hareketi oluştururlar ve böylece oksitler nötr hale gelir. Bu, kısmen buharlaşan ve yüzen zararsız hidrojen oksitlerine dönüşür. Ayrılan metal yüzeyler steril ve korozyondan uzaktır.

KUVVETLİ FİZİKSEL ÖZELLİKLER:

Omega 99 uzun süreli koruma sağlar ve oksidasyondan kaynaklanan sıkışma problemlerini çözdüğü için parçaların sökülmesini kolaylaştırır.  Metal yüzeyde iyi ve sert yapıda dayanıklı koruyucu film tabakası oluşturur.

Sıradan gresler kilitlenmiş parçalarda çözme ve gevşetme için kullanıldığında parçalarda ve çevresinde dikkate değer büyük hasarlar yapar.

Omega 99 tamamen zararsızdır, korozyona uğramış, sıkışmış, kilitlenmiş parçalar içersinde, çevresinde korozyon ve hasar yapmaz.

ZEHİRSİZDİR:

Omega 99 zehirsizdir, açık ve kapalı alanlarda kullanılabilir.

UZUN SÜRELİ KORUMA :

Uzun süreli koruma sağlar, kısa zamanda  buharlaşmaz ve su ile sürüklenmez.

NÜFUZ ETME GÜCÜ :

Omega 99 eşsiz penetrasyon kapasitesine sahiptir. Ağır korozif  şartları aşağı çekerek kilitlenmiş parçaları gevşetir veya çözer. İnce gözenekli metal yüzeylere nüfuz ederek tekrar paslanmasını önler. Bu sayede  parçaların çürümesini durdurur.

UYGULAMA KOLAYLIĞI:

Omega 99 her yerde kullanılabilir. Cıvata, somun, saplama, conta, sızdırmaz contalar, tapalar, boru bağlantıları, buhar boruları,  sıvı taşıyıcılarının gevşetilmesinde ve korumasında kullanılır.

UYGULAMA :

En ideali tüm parçalar paslanmadan ve çürümeden önce Omega 99’u kullanmaktır. Özellikle konveyörlerde, taşıyıcılarda, jeneratörlerde, inşaat yapı iskelelerinde , dikey vinç ve asansörlerde, kablo bağlantılarında, saplamalarda, tribün ve krank millerinde, yatak ve frezelerde, asansör millerinde, birleştirme ve bağlantılarda ve buna benzer korozyona eğilimli parçalarda ve aparatlarda kullanılır.

ÇALIŞMA SICAKLIĞI ARALIĞI:

Omega 99,  - 130 ° C’ den 1093 ° C’ ye ( veya – 200° F’ dan 2000° F ‘ye) kadar tamamen kararlı kalabilir. Bu da Omega 99’u  makine ve ekipmanlarının çalışma şartlarına % 99 uygundur.

                                                                                                                                         

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj