• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

Anasayfa


     OMEGA 636 - Jamaican Base Maintenance Oil

   
Ürün Kodu : 636
Üretici : MAGNA INDUSTRIAL CO.
Ürün Özellikleri
Omega 636, genel kullanıma uygun, çok yönlü uygulamalara sahip olan özel bir üründür. Yüzeylere maksimum işleme gücüne, olağanüstü derecede su dayanık
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Omega 636
 

AÇIKLAMA:

Omega 636, genel kullanıma uygun, çok yönlü uygulamalara sahip olan özel bir üründür. Yüzeylere maksimum işleme gücüne, olağanüstü derecede su dayanıklılığına sahip ve bakım atölyelerinde çok geniş ve çok çeşitli uygulamalara eşlik edebilecek formülasyonda geliştirilmiş bir üründür.

YÜZEY KORUMASI:

Omega 636, oksidasyondan dolayı oluşan korozyona karşı metal yüzeylerin korunmasında emsalsiz bir standart sunar. Ürün sadece metal yüzeylerine işlemekle kalmaz; korozyon, pas ve oksidasyona karşı  ince ve dayanıklı bir koruma tabakası oluşturur. 

PAS ÖNLEME:

Omega 636 o kadar çok farklı uygulamalarda kullanılmaktadır ki diğer  ağır hizmet anti-korozyon kaplamalarında ve işlemelerden (Omega 636’nın yağlama kalitesi yüzey adhezyonunu etkileyeceği için boyalar veya astarlar hariç.) önce bir pas önleyici olarak kullanım alanına sahiptir.

UZUN ÖMÜR:

Sıradan ve kolaylıkla kararlılığını kaybeden işleme(penetrating) yağları ve suyla yer değiştiricilerden farklı olarak Omega 636, özel olarak formüle edilmiş termal iletkenler, miotritik iyonları ve izole griogistikslerden oluşan sistem sayesinde kararlılığını kaybetmez. Bunlar uzun ömürlü koruma sağlamak üzere bir araya getirilmiş olan bileşenlerdir.

DAYANIKLI YAĞLAMA:

Omega 636’nın viskoz olan yağlama tabakası sürtünme, ısınma ve aşınmaları müthiş bir şekilde azaltır. Basınçla aktive olan aşırı basınç katkıları, ani ve/veya aşırı basıncın  yağ filmini bozup sonucu felaket olacak metal–metal temasına neden olan yağlamada acil durumların çaba harcamadan üstesinden gelir.

UYGULAMA:

Omega 636, tüm orta-küçük makine ve ekipmanlarda bir pas önleyici, yüzey koruyucu, parmak izi, ter koruyucu ve aktif su değiştirici olarak kullanılabilir. Ağır penetrasyon(işleme) uygulamalarında hafif iş gören bir yağ olarak da kullanılabilir. Kolayca yüzeyden yıkanan ucuz kerosen/hafif tip yağlama ürünlerinden farklı olarak Omega 636, inatla yüzeye yapışır. Uygulama şekilleri; sprey, damlalık, fırçayla veya daldırmadır.

 

TİPİK ÖZELLİKLER:

 

 

TEST

ASTM TEST METODU

TEST SONUCU

 

Görünüm

Görünür

Şeffaf Yeşil

Yoğunluk, Kg/L @ 15°C

D-1298

0.843

Viskozite, cSt    @ 40°C

D-445

9.80

Parlama Noktası, COC, °C

                                       °F

D-92

67

152.6

Akma Noktası                 °C            

                                       °F                                                              

D-97

-17

1.4

Film Kalınlığı                   25°C

                                        76 °F                                                          

Tescilli

0.2 mil

Kapsam 25°C (76°F) sq.ft / US galon

Tescilli

3000

Suyla Yer değiştirme Karakteristiği

Tescilli

Geçer

Pas Önleyici Karakteristik- Dökme Demir Yongaları, RH %100, 72 saat.

Tescilli

Geçer

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj