• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

Anasayfa


     OMEGA 648 - "Smokeless" Hi-Temp Chain Lubricant

   
Ürün Kodu : 648
Ürün Özellikleri
Omega 648 “Dumansız” Yüksek Sıcaklık Zincir Yağı ileri teknoloji ürünü, yüksek kararlılığa sahip, düşük buharlaşan sentetik sıvıların karışımıdır
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

 

Omega 648 (Dumansız Yüksek Sıcaklık Zincir Yağı)

 

AÇIKLAMALAR:

Kapsamlı araştırmalar ve testler sonucunda Omega 648, modern zincir sistemlerinin yükseltilmiş sıcaklıklara maruz kaldığı ve temizliğin çok önemli olduğu üretim alanlardaki artan talepler göz önünde bulundurularak özel olarak formüle edilmiştir.

PERFORMANS ÖZELLİKLERİ:

Omega 648, yüksek kalite ve performanslı bir zincir yağlayıcısıdır. Uzun periyotlar boyunca yükseltilmiş sıcaklıklara maruz kalan zincir ve konveyörlere, devamlı, uzun ömürlü, yüksek adhezyona sahip, “ıslak” bir yağlama sağlayan, eşi görülmemiş “yerini muhafaza etme” özelliğine sahip bir üründür.. Omega 648, bu tarz zincir ve konveyörleri güvenilir bir sentetik yağ ile devamlı ve tutarlı  bir koruma sağlar.

Açık sarı, temiz zincir yağlayıcısı olan Omega 648, hiçbir silikon ve katı yağlayıcı içermez. Yükseltilmiş sıcaklıklardaki kullanımında karbonize olmaz. Omega 648, temizlenmesi zor olan  ve en kötüsü de bozulma sürecinde yağ kanallarını tıkayıp süratle maliyetli aşınmalara neden olan sert vernik veya karbon kalıntıları oluşturmaz.

Omega 648’in “dumansız” tam sentetik formülasyonu, yükseltilmiş sıcaklıklardaki kullanımında düşük buharlaşma sağlar, böylelikle devamlı yağlamaya gerek kalmaz.

YÜKSEK TEKNOLOJİ KATKILARI:

Üstün araştırma ve mühendisliğin neticesinde Omega 648 uzamış zaman periyotları üzerinde ve yüksek sıcaklıklarda, aşırı basınç ve aşınma engelleyici yeteneğini sağlayan yüksek teknoloji katkılarını içermektedir.

Yüksek kararlılığa sahip baz yağı ve etkin katkı paketine sahip olan Omega 648, uygulandığı yüzeylere inatla tutunan ve yerini muhafaza eden bir film tabakasıyla zincirlerin ve paletlerin çalışma sürelerini uzatır.

Omega 648, çok düşük bir seviyede zehirli madde içerir. Bunun yanı sıra Omega 648’in özel formülasyonu oldukça yüksek seviyede bir korozyon koruması sağlamaktadır.

BAŞLICA UYGULAMALARI:

Omega 648 “Dumansız” Yüksek Sıcaklık Zincir Yağlayıcısı, tekstil endüstrisindeki boyama ve son işlemler, otomotiv, elektronik endüstrisindeki boya kurutma işleri sırasında temiz ve steril çevre koşullarına ihtiyaç duyulan uygulamalar için özellikle uygundur.

Omega 648 tuğla veya kireç ocağında, fırın zincirlerinde (yemek pişirilen) ve metal ısı işlem fırın zincirlerinin gergi çerçevelerinin çeşitli tiplerinde kullanılmak üzere geliştirilmiştir.

Omega 648, yüksek sıcaklık tünellerinde, kurutucularda, kumaş çektirme makinelerinde, tekstil yardımcılarında, çelik, plastik, basım ve tahta işleme proseslerinde de kullanımı idealdir.

UYGULAMA METODLARI:

Omega 648 fırçayla, damlalıkla, tenekeyle ve otomatik yağlayıcıyla uygulanabilir.

TİPİK ÖZELLİKLERİ:

TEST

ASTM TEST METODU

TEST SONUCU

İSO Viskozite Sınıfı

D-2422

150

Görünüm

Görünür

Açık Sarı

Yoğunluk, Kg/L   @ 15°C

D-1298

0.975

Viskozite, cSt     @ 40°C

                           @ 100°C

D-445

D-445

132

15.0

Viskozite İndeksi

D-2270

120

Parlama Noktası, COC, °C

                                       °F

D-92

304

579

Yanma Noktası, COC, °C

D-92

640

Akma Noktası, °C

D-97

-33

Buharlaşma Noktası, % ağırlık

(6.5 saat @ 204°C)

D-972

0.4

Pas Testi

                      Damıtılmış Suda, 48 saat

D-665-A

Geçer

                      Tuzlu Su, 48 saat

D-665-B

Geçer

 

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj