• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

Anasayfa


     OMEGA 35 - Hi-Temp MSL Grease

   
Ürün Kodu : 35
Üretici : MAGNA INDUSTRIAL CO.
Ürün Özellikleri
Omega 35, sıradan greslerin “karbonize” olduğu ve ekipmanlara zarar veren aşındırıcıların oluştuğu sıcaklıklarda parçalara uygulanan yağlamayı devam
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Omega 35

 

TANIM :

Omega 35, sıradan greslerin “karbonize” olduğu ve ekipmanlara zarar veren aşındırıcıların oluştuğu  sıcaklıklarda parçalara uygulanan yağlamayı devam ettirmek için tasarlanmış olan çok özel ve Yüksek Sıcaklığa Dayanıklı bir grestir. Omega 35, sentetik, külsüz bazlı veya Megalite Katı Yağlayıcı’da(MKY) asılı olan süper mikronize olmuş, çok küçük ve parçalara ayrılamayan taneli yüksek konsantrasyon içindeki “taşıyıcı” ajandan oluşur.

ÇALIŞMA  PRENSİPLERİ  :

Omega 35,  çok eşsiz yağlama özelliklerine sahiptir. Omega 35’in ince ayarlı sentetik taşıyıcı ve mikronize MKY oranı, nüfuz etme gücü, iyi yayılabilirlik(sarma) ve artırılmış yağlama kalitesi özellikleri verir.

Sentetik yapı, sadece en son yağlanacak parçaların sokulmasını mümkün kılan katı yağlayıcı taşıyıcısı olarak dizayn edilmiştir. İşletme sıcaklığı sentetik taşıyıcının buharlaşma aralığına yükselir yükselmez, parlar ve uçup giderek geride süper ince Megalite Katı Yağlayıcı (MKY) kalır ve uygulanan parçalara benzersiz sürtünmeye karşı yağlama performansı sağlamaya devam eder.

 YAPISAL ÜSTÜNLÜK  :

Omega 35’in MKY’si, molibden disülfit (“moly” diye bilinir) gibi sıradan katı yüksek ısı greslerine birçok avantaj sağlar. Ancak Moly, 700°C civarında yüksek ısı kalitesine sahip olmakla birlikte böyle bir ısıda donanıma hasar verebilen sert ve aşındırıcı artıklar oluşturan oksidasyona uğrarlar.

Ayrıca Omega 35’in MKY’si,700 °C sıcaklıkta dahi koruma sağlar ve rulmanları çukurlaşma ve yanma gibi zarar veren durumlardan korur.

 

“YAKICI SICAKLIKLAR” İÇİN MÜKEMMEL UYGULAMALAR  :

Omega 35 genel amaçlı gresi, yüksek ısının kaçınılmaz olduğu her yerde hemen hemen tüm uygulamalarda mükemmel olarak kullanılır. Örneğin:

Fırın arabaları

Tuğla ocağı arabaları

Çelik Fabrikaları

Pişirme fırınları

Dökümhaneler… ve yüksek sıcaklık, yavaş hareket eden tüm sistem uygulamaları.

 

TİPİK ÖZELLİKLER :

TEST

Baz  Sıvısı : -

Viskozite @ 40° C ( 104° F ) cSt

Viskozite @ 100° C ( 212° F ) cSt

Viskozite  Indeksi

Akma  Noktası,     °C (°F)

Parlama Noktası,  ºC (ºF)

İşlenmiş penetrasyon @ 77°F, 150gm konik

Spesifik Gravite @ 15° C (60°F)

Damlama Noktası ºC (ºF)

Doku

Renk

“ Megalite ” katı yağ  muhtevası

ASTM TEST METODU

 

D-445

D-445

D-2270

D-97

D-92

D-217

D-1298

D-566

TEST SONUCU

 

35

6

116

{-8};{-15}  (17,6; 4)

196(385)

270-310

1,33

260(500)+

Düzgün

Gri/Siyah

%38-42

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 






ÖNEMLİ:
  

1-Ürün,  rulmanlara ve yağlanacak diğer kısımlara uygulanmadan önce uniform kıvam elde etmek için  kısa kürek ile tamamen ve dikkatlice karıştırılması gereklidir.

2-Omega 35’i uygulamadan önce, eski yağı tamamen çıkarmak için yağlanmış parçalar temizlenmelidir.

3-Omega 35 ile aşırı greslemeden kaçının. Yoksa, çok fazla solid gres rulmanın serbest dönmesini engelleyecektir. Rulmanların kapasitesinin %25’ine kadar gresle doldurun. Düzenli  bakım periyotlarında,  temizlik ve yeniden greslemek için rulmanları parçalarına ayırın.

 

 

 

 

 

 

 

OPIM 35-2

Versiyon 1.0

Revizyon 1.0

Rev. tarihi: 13 Ocak 2003

Ref: Avrasya Mart  05

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj