• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

Anasayfa


     OMEGA 609 - Food-Grade Air Line Lubricant - ISO VG 32

   
Ürün Kodu : 609
Üretici : MAGNA INDUSTRIAL CO.
Ürün Özellikleri
Omega 609, en saf, rafine baz yağlarından imal edilmiş tamamen yeni türde bir Gıda Sınıfı Hava Hattı Yağlayıcısıdır. Ürünün kazara, gıda ve içecek, il
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Omega 609

 

AÇIKLAMALAR:

Omega 609, en saf, rafine baz yağlarından imal edilmiş tamamen yeni türde bir Gıda Sınıfı Hava Hattı Yağlayıcısıdır. Ürünün kazara, gıda ve içecek, ilaç veya sağlık ekipmanlarına bulaşmasının söz  konusu olduğu durumlarda güvenlik ve koruma sağlar.

YÜKSEK PERFORMANS YAĞLAYICISI:

Hava basınçlarının ve kirlenmelerin hava-hattı ekipmanlarında risk oluşturduğu durumlarda, Omega 609 valf, havayolları, hortum ağızları ve hortumlarda tıkanmayı önler ve güvenliği sağlar, devamlı çalışma koşullarında hava basıncının kararlı olmasını sağlar.

Omega 609, suyla ve/veya rutubetle temasa girdiğinde pıhtılaşmayı önler. Bu nedenle hava hattı ekipmanlarının bağlantı aşamalarında engellenme veya sert blokajlar oluşturmaz. Omega 609, üzerinde kullanıldığı ekipmanların her bölgesinde serbest akıcılık sağlayan özellikler sağlar.

HEMEN HER KOŞULDA ÇOK ÜSTÜN KARARLILIK:

Omega 609, hava hattı ekipmanının maruz kaldığı hemen her tür çalışma sıcaklığında devamlı akıcılık özelliğini kaybetmez ve değişken çalışma koşullarında olabildiğince kararlı viskozite profili sağlar.

Sıradan yağlardan farklı olarak Omega 609, yüksek veya alçak çalışma sıcaklıklarında ve değişken sıcaklık koşullarında dahi çok az viskozite değişimi gösterir. Bu özellik, mühendislerin çoğunlukla ihtiyaç duydukları fakat sıradan düşük performanslı yağlayıcılarda çok nadir olarak sağlanabilen “sorunsuz yağlama” ‘yı  beraberinde getirir.

HERHANGİ BİR SIRADAN YAĞDAN ÇOK DAHA EMNİYETLİ:

Omega 609, ekipmanı en yüksek çalışma performanslarında tutan yüksek performanslı yağlama ve Gıda Sınıfı Kalitelerine bağlı kalarak emniyet koşullarını karşılar ve aşar. Omega 609, yüksek saflıkta bir yağlama gerektiren pnömatik hava-gereçleri için gereken yağlama standartlarını karşılar.

OKDİSASYONA KARŞI ÜSTÜN KORUMA:

Omega 609 oksidasyona karşı çok üstün dayanıklılık gösteren özel katkılar içerir. Bu üstün koruma katkıları, Omega 609’un aktığı tüm besleme hatlarını ve parçaları kapsar. Bu çarpıcı oksidasyona karşı direnç özelliği, sıradan yağların hızla oksidasyona uğramasına  sebep olan hava hattı donanımlarında, sürekli hava akışına maruz kalan parçalar ve makineler için çok önemlidir.

Omega 609, sıradan hava hattı yağlayıcılarından daha etkili olarak köpükleşmeye dayanım gösteren “hacim değişikliği” etkisine sahiptir. Bu durum, besleme hattında köpüklenmenin kirlenmelere sebep    olduğu yerlerde tasarruf sağlar.

Olabildiğince üstün oksidasyon direncine ve daha az köpürme özelliğine sahip Omega 609’un kullanıldığı hava hattı sistemlerinde, tatmin edici, uzun dönemli tasarruflar sağlar.

TİPİK ÖZELLİKLER: 

TEST

ASTM TEST METODU

SAE 10

ISO Viskozite Sınıfı

D-2422

32

Görünüm

Görünür

Su Beyazı

Yoğunluk, Kg/L @15°C

D-1298

0.869

Viskozite, cSt @ 40°C

                       @100°C

D-445

D-445

32

5.8

Viskozite İndeksi

D-2270

116

Parlama Noktası, COC, °C(°F)

D-92

198(388)

Akma Noktası, °C(°F)

D-97

-15(5)

Total Asit No, mg KOH/g

D-974

0.8

Köpürme Özellikleri

 

Tüm Aralıklarda, Çökmeden Sonra

 

-

 

D-892

 

 

Yok

FZG Dişli Testi, Failure Stage Load

DIN 51354

11

Pas Önleme Karakteri

D-665 (B)

Geçer

Bakır Şerit Korozyonu, 3 saat @ 100°C

D-130

1b

Oksidasyon Özellikleri, Hours to TAN 2.0

D-943

>1200

Çinko, %Kütle

-

Yok

Kül, %Kütle

-

Yok

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj