• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

Anasayfa


     OMEGA 680 - High-Performance Worm Gear Oil SAE - 90 - 140

   
Ürün Kodu : 680
Üretici : MAGNA INDUSTRIAL CO.
Ürün Özellikleri
Omega 680, sürtünme ve aşınmayı azaltır: bu, Döner Dişli setlerinin (takımlarının) mekanik verimini arttırır ve dişli ömrünün görülmemiş bir derecede
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Omega 680

WORM GEAR ile ilgili görsel sonucu

Sonsuz dişlilerde ısınma, enerji kaybı ve keçe kaçırma problemleri ile sıkça karşılaşılır.

Omega 680 kullanan ve onay veren müşterilerimizin listesini size en yakın Saha Satış Danışmanımızdan isteyiniz.



AÇIKLAMALAR: 

Omega 680, Döner Dişli Uygulamaları için özel olarak formüle edilmiştir. Düzgün çalışma, hızlı ve verimli çalışma, “sürdürülebilirlik”: 

Omega 680, sürtünme ve aşınmayı azaltır: bu, Döner Dişli setlerinin (takımlarının) mekanik verimini arttırır ve dişli ömrünün görülmemiş bir derecede artmasına yardımcı olur. 

high temperature worm gears ile ilgili görsel sonucu   Omega 680, Döner Dişli takımlarının                                                                                                     hızını ve verimliliğini en az %5 ve daha
                                                                        genel olarak da % 7-8 arttırmaktadır.



Omega 680, sürtünme sıcaklığını hayli düşüren yüksek verimliliğe sahip bir yağlama vasıtası olarak iş görür. Bu nedenle Döner Dişli setlerinin temas alanlarından oluşan ısıyı uzak tutar. Bu ısı düşürücü özellik, dişli takımlarının daha uzun periyotlarda çalışmasına olanak sağlar ve çoğu Döner Dişlide bulunan çelik dönerinin ve bronz dişli takımlarının ısıyla bozulmalarının önler.

 
ENERJİ TASARRUFU: 

Omega 680, Döner Dişli takımlarının hızını ve verimliliğini en az %5 ve daha genel olarak da % 7-8 arttırmaktadır. (giriş torkuyla çıkış torku arasındaki test ölçümlerine dayanmaktadır). Olası enerji tasarruflarına örnek vermek gerekirse, eğer döner dişlilerin hızlarında ve verimliliklerinde %3 artış olsa, Amerikan endüstrisi yıllık 6 milyar dolar tasarruf edebilirdi! Bu nedenle, ekipmanın en küçük parçasında dahi ömründeki artışa bağlı olarak Omega 680 çok büyük enerji tasarrufları sağlayabilir.

Döner dişliler, dizaynlarına bağlı olarak, kayma sürtünmesinden doğan ısıdan dolayı potansiyel çıkış güçlerinin %75’ini kaybederler. Verimsizliğe neden olan diğer faktörler; hidrodinamik yağ churningi, mil yatağı sürtünmeleri ve diğer bu türden sürtünme kayıpları. Omega 680’in içeriğindeki kolodyal dispersanlar, yağlayıcının her yanındaki süspansiyon formlarını korurlar. Bu dispersanlar, temas halinde oldukları metal dişli kısımlarına istisnai koruma sağlarken bir yandan da sürtünme kayıplarının üstesinden gelirler.

ÇALIŞMA SICAKLIĞINI DÜŞÜRÜR:

Omega 680'nin süper düşük sürtünme katsayısı ve üstün dispersiyon karakteri Döner Dişli Takımlarının çalışma sıcaklığını çarpıcı bir biçimde düşürür. Bu özelliği neticede, dişli takımlarının ömrünü uzatır ve onların asgari aşınmayla verimli ve hızlı olarak çalışmalarına olanak sağlar.

failure worm gears ile ilgili görsel sonucu

Sarı dişlilerin basınç karşısında zarar görmesi önlenebilir. Lütfen Saha danışmanınızla iletişime geçiniz.


Böylelikle parçaların değişimi ve aşınma, yırtılma, Omega 680 sanki özel olarak şanslı bazı kullanıcıların istifade sunulmuşçasına neredeyse tamamen giderilmiş olur. Testlerde Omega 680’nin, Döner Dişli Takımlarının çalışma sıcaklıklarını %20’lere kadar düşürebildiği görülmüştür. Düşük sıcaklıklar da neticede oksidasyon olasılığını azaltacak ve sıcaklıkta yükselmeyle oluşan incelmelerin yerine yağın en uygun viskozitesine tutulmasını sağlayacaktır.

ÜSTÜN HIZ VE VERİMLİLİK:

Omega 680 Yüksek Performans Döner Dişli Yağlayıcısı burada özetlenmiş birkaç önemli faydalara sahiptir:

  • Yeni dişli takımlarında kullanıldığında Omega 680, gerekli en uygun çalışma sıcaklığını sağlamada “alıştırma” sürecini kayda değer biçimde azaltır. Metal gouging ve abrasyon neredeyse yok edilir, ve dolayısıyla dişli takımı çalışma ömrü çarpıcı biçimde artar. Metal kırkılması ve çentilmesi önlenir ve metal yüzeylerinin matingi derece derece ve hasarsız gerçekleşir. 
  • Omega 680, değişmeyen haldeki dişli takımı çalışma sıcaklıklarını düşürür, metal yorulması ve bozulması ihtimalini azaltır, ek olarak da çalışma hızı, verimliliği ve etkin yağlama ömrü sunar. Diğer bir avantajı da kuvvetten düşürücü sıvı akışkan engellemeleri ve sürüklemeleri yapmadan sabit viskozite sağlamasıdır. 
  • Güç transmisyon hız ve verimi, Omega 680’nin kayma sürtünmelerinden doğan kayıpları zorlayıcı bir tarzda azaltıp daha az enerjiyle aynı randımanın alınmasını sağlaması nedeniyle kayda değer biçimde arttırılmıştır. 

Sonsuz dişlilerinizin bitmek bilmeyen tamir süreçlerinden kurtulun ve üretim kaybına son verin.

failure worm gears ile ilgili görsel sonucu    repairing worm gears ile ilgili görsel sonucu

Omega 680’nin özel geliştirilmiş kollodyal suplemanları her yanında dağılmış olarak ve süspansiyon halinde yağlayıcının servis ömrü süresince kalır ve bu nedenle flocculationı ve karterin dibinde birikmesi söz konusu değildir. Omega 680’in diğer bir avantajı da dişlilerin daha sessiz olarak çalışıyor olmalarıdır.


TİPİK ÖZELLİKLER:
 

TEST

ASTM TEST METODU

OMEGA 680

ISO Viskozite Sınıfı

D-2422

220

Görünüm

Görünür

Siyah Opak ve Yapışkan

Yoğunluk, Kg/L @ 15°C

D-1298

0.893

Viskozite, cSt @ 40°C

                       @ 100°C

D-445

D-445

220

21.3

Viskozite İndeksi

D-2270

115

Parlama Noktası,COC,°C(°F)

D-92

264 (507)

Akma Noktası, °C(°F)

D-97

-22 (-7.6)

Toplam Baz No, mg KOH/g

D-2896

8.2

Karbon Kalıntısı,

Conradson, % Kütle*

 

D-189

 

0.08

Köpürme Özellikleri

Tüm Aralıklarda, Çökmeden Sonra

 

D-189

 

Yok

Pas Önleme Karakteristiği

Tuzlu Su, 48 Saat

 

D-665

 

Geçer

Kül, Sülfatlanmış, % Kütle

D-874

1.65

Oksidasyon Stabilitesi

1,000 saatten sonra TAN artışı

 

-

1.5

* Kül içeriği fazlasında

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj