• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

Anasayfa


     OMEGA 903 - Super Diesel Additive

   
Ürün Kodu : 903
Üretici : MAGNA INDUSTRIAL CO.
Ürün Özellikleri
Omega 903 külsüz deterjan katkısıdır. Yakıta katıldığında yapışkanlığı ve tortu oluşumunu engeller. Bu koruyucu özelliği sayesinde enjektör başları, e
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Omega 903

 

TANIM:

Omega 903 dizel petrol katkısı, yeterli performansta çalışmayan dizel motorlarının, uzun süre çalışmasını sağlar, injeksiyon sistemini temizler, zararlı birikintilerin araçta, yakıt deposunda birikmesini önler ve engeller.

DİZEL MOTORLARINDAKİ BAŞLICA PROBLEMLER:

Dizel motorlar yakıt kalitesine çok duyarlıdır. Yakıtın kalitesi, esneklik ve çıkış gücü söz konusu olduğu hallerde önem taşır. Kalitesiz yakıtların kullanımı, motorların, pompa, filtre ve injeksiyon sistemlerinde tıkanıklıklara, yapışmalara sebep olarak sonuçta makinenin kısa sürede arızalanmasına ve bozulmasına sebep olur. 

Dizel yakıt endüstriyel kullanım için yaygındır, fakat kullanıcının iyi yakıt olup olmadığını anlaması ve kontrol etmesi için şansı yoktur. 

Düşük kalitedeki dizel yakıtlar enjektörlerde, karterde, filtrelerde tıkanma ve yapışkan oluşumuna sebep olur, neticede tutarsız, dengesiz çalışmaya ve vuruntuya yol açar. Bunun sürekli kullanılmaya devam edilmesi halinde motorda hasarlar meydana gelir, krank milleri ile çubuklarda eğilmelere, silindirlerin çizilmesine  ve pistonların çatlaması gibi hasarlara yol açar. 

OMEGA 903 NASIL ÇALIŞIR : 

Omega 903 külsüz deterjan katkısıdır. Yakıta katıldığında yapışkanlığı ve tortu oluşumunu engeller. Bu koruyucu özelliği sayesinde enjektör başları, emme ve  egzost sübapları ve filtrelerin tıkanmasını engeller.

Bu tortu engelleyici hareketi sayesinde dizel enjektörü her zaman daha düzgün çalışır ve motor çalıştıkça en iyi performansı sağlayacak şekilde motorun temizlenmesine devam eder. 

Omega 903, gelişmiş olefin korozyon önleyici içerir ve makine parçaları arasında mikronize yağ tabakası oluşturur, bu tabaka da yüksek sıcaklığa dayanıklıdır. Yağlama tabakasının hareketi makine parçalarını oksitlenmeden , paslanmadan korur ve kaygan sürtünmesiz bir yüzey oluşmasını sağlar. 

Omega 903' ün bu ikili tabaka sürtünme azaltıcı fonksiyonu, dizel yakıtın yan ürün korozyon hareketinin etkisinden bağımsız olarak üstün sürtünmesiz yağlama ile  korumayı sağlar, makine parçalarının ömrünü uzatır.

 

Aksamaları engelleyici  ÖZELLİĞİ :  

dizel makinelerinin doğal yapısındaki müthiş dizayn ve sıkıştırma özelliklerinden dolayı uzun aralıklarla servise girerler. Normal olarak bir dizel motor % 80, 90 güç kapasitesi ile çalışırsa bakım süreleri  ve aksama süreleri muazzamdır.

 

Omega 903 dizel yakıta ilave edildiğinde, enjektör tıkanması sonucunda filtresi değişen motordaki tortulaşma ve verniklenmeden kaynaklanan temizleme ve motor arızası sebeplerinin önlenmesiyle aksama zamanlarını azaltabilir. 

Birçok dizel operatörleri sert iklim koşullarından kaynaklanan verimli olmayan yakıt kullanılmasında, yedek parça yokluğunda, asgari bakım ve tamir şartlarında, eğitimli personel eksikliğinde ve uzun süreli kullanım gerektiren durumlarda çalışmak zorunda kalırlar. Makine bakımı bu durumlarda genellikle son ana kadar geciktirilir hatta makine bozuluncaya kadar kullanılmaya devam edilir. 

Omega 903 dizel motorların bozulmasını engelleyerek düzenli kullanım sayesinde üretim zamanını iyileştirir. Aynı zamanda sürekli motoru temiz tutarak birçok gereksiz bakımların yapılmasını engeller. Omega 903, dizel yakıt tasarrufu yapar  ve motor gücünü artırır. Omega 903, motor parçalarını korur.

Bağımsız testlerde görülmüştür ki Omega 903 katılması halinde makineye zarar vermeden bakım periyot aralıkları 3 kat daha uzamıştır.

NASIL UYGULANIR ?

 

KULLANIM ŞEKLİ                                                  KULLANIM DOZAJI

 

Depolama                                           1,500 kısım dizel yakıta 1 kısım Omega 903

‘Bir kerede’ iyileştirme                          2,000 kısım dizel yakıta 2-3 kısım Omega 903

 

OMEGA 903  FUEL OIL KATKISI OLARAK KULLANILDIĞINDA : 

Omega 903 aynı zamanda çok amaçlı bir fuel oil katkısı olarak da idealdir, endüstriyel döküm, fuel oil  yakıtları dahil, kalorifer yakıtları ve dizel yakıtlarda  da kullanılır. 

Depolara fuel oil ilave edildiğinde Omega 903 ün içindeki özel katkılar çökmeyi ve faz ayrışmasını engeller,  yakıtın homojen kalmasını ve her zaman kullanıma hazır olmasını sağlar. Bu polimerizasyonun faz ayrışmasını engelleyici etkisi katkı eklenmemiş yakıtlara göre daha yüksek BTU sağlar. Omega 903 hava yakıt  oranını düşürerek,  buhar yüklemesinde yakıtın ihtiyacını azaltarak daha az yakıt kullanımını sağlar. 

Omega 903 deterjan ve dispersan dağıtıcı özellikli bileşikler içermektedir, bu bileşikler yakıtın tam ve daha düzgün yanmasını sağlar. Brülörler temiz kalır ve temizlenme ihtiyacı azalır. Çalışma ayarları yanmadaki verimliliğin artmasıyla maksimum verimliliğe ulaşır. 

Omega 903 deki korozyon önleyicileri, hem su hem de yakıt fazına etkilidir. Yakıtların su tutucu eğiliminden kaynaklanan korozyon Omega 903 sayesinde engellenir.

Omega 903 yakıt tankı ile pompa arasındaki temas yüzeyinde korozyon dirençli bir film tabakası oluşturur.

 

UYGULAMA ŞEKLİ: 

Omega 903 ün kullanım dozajı fuel oil in cinsine göre kullanılır.

 

1)      No.2 Dizel oil ve benzeri işlenmiş yakıtlar :

Her 3,500 galon fuel oil için 1 galon Omega 903 ilave edilir.

( 3,500 litre için 1 litre Omega 903  ilave edilir ).

 

2)     No.6  İşlenmemiş ağır yakıtlar :

Her 3,500 galon fuel oil için 2-8 galon Omega 903 ilave edilir.

             ( 3,500 litre için 2-8 litre Omega 903 ilave edilir ).    

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj