• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

Anasayfa


     OMEGA 904 - Industrial Oil Concentrate

   
Ürün Kodu : 904
Üretici : MAGNA INDUSTRIAL CO.
Ürün Özellikleri
OMEGA 904 yüksek damlama noktası temas yüzeyler arasında koruyuculuk, yağlayıcılık sağlayan bir film tabakası oluşturur, ve bundan dolayı sürtünmeyi v
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Omega 904

 

TANIM: 

OMEGA 904 bilimsel olarak çalışma verimliliğini  geliştirmek ve bakım duruşlarınıı azaltmak için dizayn edilmiş sanayi tipi yağ konsantresidir. 

ÖZEL KATKILAR: 

OMEGA 904; yüksek basınç (EP), aşınma engelliyici ve korozyon önleyicileri gibi özel kuvvetlendirilmiş katkılar içermektedir 

EP ve aşınma engelleyici katkılar yüksek basıncın altında çalışan sistemlerde koruma ve verimli çalışma imkanı sağlar. Hareketli parçaların üzerindeki basınç artmaya başlayınca, sıradan yağlar dışarı doğru sıkışma yaparlar, ve sonucunda da metal-metal teması bölgesel kaynaklanmaya sebep olur. Basınç devam ettiği sürece, kaynak bölgeleri bükülmeye ve alanlarda sert aşınmalara sebep olur. OMEGA 904 metalin yüzeyiyle reaksiyona girer ve yağlamayı sağlayan yüksek basıncın altında dahi çalışan kimyasal bileşikler oluşturur ve bundan dolayı metalin zarar görmesini yada aşınmasını engeller. 

Petrol bazlı yağlarda oksidasyon başladığında, viskozitesi artmaya başlar ve Petrol oksiasidi ( asidik kirletici) oluşturmaya başlar. OMEGA 904 anti-oksidasyon katkıları bu istenmeyen sonuçları bertaraf eder ve yağa süresi uzatılmış mükemmel kullanışlı servis ömrü sunar. 

SÜRTÜNMEYİ AZALTIR: 

OMEGA 904 yüksek damlama noktası temas yüzeyler arasında koruyuculuk, yağlayıcılık sağlayan bir film tabakası oluşturur, ve bundan dolayı sürtünmeyi ve sıcaklığın artmasını azaltır. Aynı zaman da makinedeki ve ekipman parçalarındaki kesmeleri, sürtünme yapışmalarını, kopmaları ve kavramaları elimine eder. 

ÇOK YÖNLÜLÜK: 

OMEGA 904 her türlü dişli sistemlerinde, transmisyon kayış kasnak tahrik sisteminde ve aktarım sistemlerinde kullanılacak kadar geniş uygulama alanlarına sahiptir. Aynı zamanda bütün otomatik yada yarı otomatik yağlama sistemlerinde ve her türlü yağlama sisteminde de kullanılabilinir.

GENİŞ KULLANIM ALANI: 

OMEGA 904 her türlü yağlayıcı sistemlerinde kullanılabilinir: daldırma, fitille besleme, damlatma ve kapalı yada basınçlı beslemelerde. Aynı zamanda hidrolik sistemlerde, transmisyonlarda, kayış kasnak tahrik sisteminde, redüktörlerde, aktarıcılarda, değiştiricilerde ve her türlü dişli kutularında (otomatik transmisyonlar haricinde) kullanılabilinir. 

Hidrolik sistemlerde hacmin %5 kadar, dişli sistemlerde ise hacmin %20 si kadar eklenir.

 

TEST

ASTM TEST METODU

TEST METHODU

Viskozite, cSt  @ 100°C

D-445

800-1200

Parlama Noktası, COC, °C

D-92

200 (392)

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj