• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

Anasayfa


     OMEGA 917 - "Seal Saver"

   
Ürün Kodu : 917
Üretici : MAGNA INDUSTRIAL CO.
Ürün Özellikleri
Omega 917, koruyucu bakımda muazzam bir ekonomi sağlar. Akıtan şanzımanlara eklenen Omega 917, sızdırmayı anında durdurur. Kaliteli conta bulunduran ü
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Omega 917

 

Omega 917, her türlü keçe ömrünü uzatacak nitelikteki yağlama ve korumayı sağlayan yeni tip ürünlerdendir. 

Keçeler ve pompalar, madencilik, deniz motorları, inşaat malzemeleri ve otomotiv şanzımanları ömür boyu dayanamazlar. Bir ekipmanın ve yağ keçesinin ömrü, içinde bulunduğu çalışma koşullarıyla yakından ilgilidir. Bütün bakım mühendisleri bilir ki yağ keçesinin bozulması, ekipmanın kullanım dışı kalmasına, neticede oldukça maliyetli makine aksama sürelerine neden olur. Conta ve keçelerinde yaşlanmaya bağlı olarak bozulmaların daha kurulumdan önce başlaması az rastlanılan bir durum değildir. Bileşenlerinden dolayı bu conta ve keçelerin devamlı ve istikrarlı olarak yağlanmaları gerekir. 

Contalar, büzülüp kristalize olduklarında etkisiz, fonksiyon göremez hale gelirler. Bu yaşlanma gerçekleştiğinde, büyük miktarda akışkan kaybına neden olacak kopmalar ve çatlamalar meydana gelir.

 

 

EKONOMİ SAĞLAYAN BAKIM: 

Omega 917, koruyucu bakımda muazzam bir ekonomi sağlar. Akıtan şanzımanlara eklenen Omega 917, sızdırmayı anında durdurur. Kaliteli conta bulunduran ünitelere uygulandığında bunları ileride bozulmadan koruyacaktır. 

Conta ve keçeler bir kere ufalanıp çatladığında değiştirmekten başka bir çözüm yolu bulunmamaktadır. Çatlak bir conta, her hafta çeyrek veya yarım galon sıvı kaybına neden olur. Arızalı bir conta, sonunda şanzımanın tamamında tamir edilemeyecek hasarlar oluşturabilir. Bir yağ keçesini değiştirmek, zahmetli bir iştir. Şanzımanın tamamen sökülmesi gerekir ki bu oldukça maliyetli bir prosedürdür. 

ÖZELLİKLER: 

Omega 917, bugün piyasada bulunan çoğu şanzıman katkısının içerdiği zararlı klorit ve çözücüleri içermez. 

Şanzıman katkılarının fonksiyonlarından biri de sızdırmazlık ünitelerinin esnekliklerini muhafaza edebilmeleri için yumuşatıcı etkiye sahip olmalarıdır. Solventler bunu sağlarken katkıları, keçeyi fazlasıyla gevşetir. Solvent katkıları kullanıldığında keçe, ünite içinde oluşan basınca karşı koyamaz ve parçalanır.

 

 

Klorinli katkılar, lastiğe hücum ederek sonuçta onarılamaz hasarlara neden olur. Nem, kloritlerle birleştiğinde asit oluşumuyla sonuçlanan kimyasal reaksiyonlara neden olur. Asit, metale olduğu kadar ünitelere de hücum ederek şanzımanlarda sızdırmalara ve korozyona neden olur. 

Omega 917, sadece keçelerin orijinal katı yapısının muhafazasını sağlamakla kalmaz, aynı anda yeterli seviyede fonksiyonlarını da yerine getirmesi için onları esnek halde tutar. 

 Geçmişte çoğu mühendis, mekanik ve şanzıman ustaları, şanzıman ve sızdırmazlık katkılarının kullanımına iki nedenden dolayı karşı çıkmışlardır: 

  • Solvent katkıları yumuşatma etkisini aşırıya kaçırmaktadır.
  • Klorit katkıları, lastiği tahrip edip metali aşındırmaktadır. 

Bundan dolayı sıradan şanzıman katkıları kullanılmamalıdır. Solvent bazlı şanzıman katkıları, verniği şanzıman çeperinden sürükler ve sonuçta vernik içeri nüfuz ederek zamklaşır. Bu da, içinde akışkanın dolaşıp işini görmesi gereken çalışan kısımlara, açıklıklara ve kanallara engel olur. Bu sıradan şanzıman katkılarınca oluşan zamklar, faydadan daha çok zararın meydana gelmesine neden olurlar. 

ZARARSIZ BİLEŞENLER: 

Omega 917, %100 farklı tip bir üründür. Omega’nın bilim adamları tarafından geliştirilmiş olan tamamen yeni tip bir ürünüdür. Hiçbir zararlı klorit, solvent veya herhangi bir zararlı bileşeni  içermez.              

 Dünyanın en çok satan 4 sızdırmazı ve Omega 917 arasında bir karşılaştırma yapıldığında ;

                

                             Ürün          Ürün          Ürün          Ürün           Omega

 

Bileşim                     1                2                 3               4                  917

Petrol                    %61           %59           %100         %50             %0

Klorine edilmiş        %39           %38           %0             %37            %0

Hidrokarbon
Sentetik Yağ           %0              %3            %0             %13            %0


Omega 917, %99 SAFLIKTA fosfat esteri, %1 klorine edilmemiş ve petrol kaynaklı olmayan sinerjik elementlerden oluşmuştur. 

Omega 917’nin sızdırma yapan otomatik bir şanzımana uygulanmasıyla 160 km (100 mil) den daha az mesafede veya bir hafta içinde gerekli onarma sağlanır, sızdırma önlenir. 

 

OMEGA 917 NİN ÜSTÜN ÖZELLİKLERİ: 

1.Direksiyon ünitelerindeki tiz sesi durdurur. 

2.Madencilik, yapı ekipmanlarına veya herhangi bir sızdırmazlık ünitesi içeren teçhizatauygulandığında ekipman ömrünü arttıracaktır. 

3.Direkt kullanıldığında kalıcı sızdırmazlık sağlar. 

4.Yanmaz, tutuşmayı desteklemez. 

5.Toksitesi yoktur ve dumanla ilgili hiçbir problem oluşturmaz. 

6.Kokusuzdur. 

7.Ekonomiktir. Her 16,000 km (10,000 mil)’de bir, veya şanzıman değişimi sırasında  uygulanmalıdır. 

8.Çok az miktarı uzun süre gider – her standart otomatik şanzıman dolumu başına sadece 180 ml.(6 ons (170,1 gr)) kullanılır. 

9.Zararsızdır. Giysi ve vücuda döküldüğünde sadece suyla yıkanması yeterlidir. 

10.Konsantre formdadır. 180 ml. Omega 917, 700 ml. herhangi diğer bir şanzıman sızdırmazlık ürününe eşdeğerdir. 

11.Asit oluşumuna neden olmaz. 

12.Şanzıman sıvılarının viskozitesini etkilemez. 

13.Yağlayıcı olarak iş görür.

14.Kavrama aynası(debriyaj plakası) astarlarını etkilemez.                                             

15.Yüksek sıcaklık stabilitesine sahiptir. 

16.Tüm transmisyon sıvılarının kabarmasını iyileştirici etkiye sahiptir. 

17. Laboratuar kontrollerinde titizlikle üretilmiştir ve garanti edilen yüksek standartlardaki saflık, performans ve kalite için özellikle test edilmiştir. 

18. Sıradan yağa %3 oranında katılarak kullanılır.                                           

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj