• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

Anasayfa


     OMEGA 657 - Premium Quality Cutting Oil - Direct Use

   
Ürün Kodu : 657
Üretici : MAGNA INDUSTRIAL CO.
Ürün Özellikleri
Omega 657, sert demir alaşımları, yumuşak çeliği ve dökme demiri işlemek amacıyla geliştirilmiş yüksek kalitede ve ağır şok yüklerine dayanım sağlayan
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Ωmega 657 

 

AÇIKLAMALAR: 

Omega 657, sert demir alaşımları, yumuşak çeliği ve dökme demiri işlemek amacıyla geliştirilmiş yüksek kalitede ve ağır şok yüklerine dayanım sağlayan (HSLR-high shock load resistant) bir kesme yağıdır. Omega 657’nin özel HSLR katkıları bu yağlayıcıyı şu uygulamalarda özellikle vazgeçilmez yapar:

  • Yüksek kesme randımanına sahip mekanizmalar.
  • Sertleştirilmiş alaşımların makinayla işlenmesi.
  • Şişleme gibi zor kesme teknikleri.

 

ÇOK YÖNLÜ UYGULAMA: 

Omega 657 çeşitli makinayla işleme operasyonlarında çok etkildir. Şu uygulamalarda daha hızlı ve temiz kesme sağlar:

 

Frezeleme                     Diş kesme       Hafif ve Orta Görev Şişleme

Matkapla delme             Taşlama

Torna                           Kılavuz çekme

 

YÜKSEK ÇALIŞMA HIZI: 

Omega 657, sert demir alaşımlarının makine işleme zamanını çarpıcı bir biçimde azaltır. Omega 657’nin HSLR özellikleri olağanüstü bir şekilde yüksek hızlarda makinayla işleme sağlar, böylece üretim hızını olabildiğince arttırır. 

SÜPER ARTTIRILMIŞ HASSASİYET: 

Omega 657’nin açık kalitesi, oldukça maliyetli olan iş parçalarında meydana gelen bozulmaları azaltmaya yardımcı olur. Makinayla işleme sırasındaki iş parçalarının daha iyi gözlemlenmesi çalışma hassaslığını arttırır, hataları azaltır. 

İŞÇİLİKTEN VE ZAMANDAN TASARRUF: 

Omega 657’nin HSLR katkıları, makinayla işlemeden sonraki son yüzey işlemlere olan ihtiyaca son verir. Bu özel kesme yağı, makinayla olan işlemelerin çok daha düzgün olmasını sağlar. Çoğu uygulamada işlenmiş kısmın eğelenmesine veya cilalanmasına gerek yoktur, bu yüzden normal bir üretim prosedürlerine gerek duyulmaz. 

UZATILMIŞ ALET ÖMRÜ: 

Omega 657, aletlerin ve kesici uçların ömrünü uzatır. Sertleştirilmiş alaşımların makinayla işlenmeleri sırasında meydana gelen gerilme ve zorlanmalar büyük ölçüde giderilir, aşınmış matkap uçlarını değiştirmek için veya aletler bozulduğunda, çöktüğünde bozulan kısmın tamiri/yerdeğiştirmesi için yapılan maliyetli zaman harcamalarının sıklığı azalır. 

EMNİYET SAĞLAYICI ÖZELLİKLERİ: 

Omega 657, herhangi bir mide bulandırıcı, tiksindirici gaz içermez. Sınırlandırılan boşluklar içinde makinayla işleme mümkündür. Aynı zamanda tahriş etkisi yapmaz ve normal işlem sırasında hiçbir özel tedbir veya emniyetli ekipmana ihtiyaç göstermez. 

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj