• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

Anasayfa


     OMEGA 658 - Emulsifiable, Cutting & Cooling Fluid

   
Ürün Kodu : 658
Üretici : MAGNA INDUSTRIAL CO.
Ürün Özellikleri
Omega 658, kesici takımla iş parçası arasındaki iç sürtünmeyi en aza indirgemek için makine işleme operasyonlarının kesme bölgesine süratle derinlemes
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Omega 658

 

AÇIKLAMALAR: 

Omega 658, kesici takımla iş parçası arasındaki iç sürtünmeyi en aza indirgemek için makine işleme operasyonlarının kesme bölgesine süratle derinlemesine işleyen emülsiye edici, alanında devrim yaratmış kesme ve soğutma sıvısıdır. Takım ömrü ve metal işleme verimini arttırmasına sebep olan metal-metal kaynamasını önlemede mükemmeldir. 

ÇARPICI İLERİ YAĞLAMA ÖZELLİKLERİ: 

Omega 658, iç ve dış sürtünmelerinden meydana gelen ısıyı kesici takım ve iş parçasından anında uzaklaştırır. İlave olarak, Omega 658, ısı oluşumunu engelleyen ve kesme bölgesindeki sıcaklığı düşürerek takım ömrünü en az %100 uzatan artırılmış yüksek yağlayıcılık sağlar.   

SÜPER EMNİYET: 

Omega 658, yanıcı olmadığından süper emniyetlidir ve normal kullanımda tiksindirici gazlar ve kokular meydana getirmeyecektir. Mesleki Emniyet ve Sağlık Yönetmeliğince (OSHA­­- The Occupational Safety and Health ACT) taslağı çizilmiş güncel tanımlamalara uygun olarak tehlikesizdir. Ek olarak sülfür, klorin, nitrit ve kurşun bileşikleri içermez. 

Omega 658, çok düşük zehirliliğinden dolayı deriyi tahriş etmez. Bununla beraber uzun peryotlar boyunca yüksek konsantrasyondaki Omega 658 ile çalışma durumunda eldiven ve koruyucu kremlerin kullanımı tavsiye edilir. 

SÜPER EKONOMİ:

Omega 658, metal işleme prosesinin büyüklüğüne bağlı olarak 10-40 kısım suyla seyreltilebilir. Çeşitli metal ve alaşımların üzerinde kullanılabilir. Bitmiş ürünlerde olduğu kadar takım ve donanımların korozyon ve pasını da engelleyen oldukça etkili ve tescilli inhibitörler içerir. 

SERVİS FAKTÖRLERİ: 

Omega 658, kalsiyum sertliği 400 mg/kg’ı aşmayan sular ile kullanılmak üzere formüle edilmiştir. Sertliği 400 mg/kg’ı aşan sular için yumuşatıcılar tavsiye edilmiştir. 

Omega 658, toplam su hacmi üzerine yağın ilavesiyle karışım yaparak kullanılmalıdır. Bu, su içinde yağ karışımı oluşturacaktır. Yağın üzerine suyun ilavesiyle kalın ve yağlı, makine işleme ve taşlama için uygun olmayan bir yağ içinde su emulsiyonu meydana gelebilir. 

 

TİPİK ÖZELLİKLER: 

TEST

ÇÖZÜLEBİLİR YAĞ

Parlama Noktası, COC, °C

174

Akma Noktası, °C

-12

Viskozite, Kinematik cSt @40°C

43.6

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj