• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

Anasayfa


     OMEGA 605 - Superior Air Line Lubricant

   
Ürün Kodu : 605
Üretici : MAGNA INDUSTRIAL CO.
Ürün Özellikleri
Hava hattı yağlamasında performans problemleri güvenlik açısından risk oluşturur. Hava hattı yağlamasında kullanılan sıradan yağlar, su ile karışınca
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Omega 605

 

TANIM: 

Omega 605, hava hattı taşıyıcılarında kullanılan olağanüstü güvenli bir yağlayıcıdır. En iyi baz yağlar ile yapılmış ve seçkin Omega katkıları ile harmanlanmıştır. 

PROBLEM ÇÖZÜCÜ YAĞLAYICI: 

Hava hattı yağlamasında performans problemleri güvenlik açısından risk oluşturur. Hava hattı yağlamasında kullanılan sıradan yağlar, su ile karışınca çoğu kez pıhtılaşma ve temas durumunda sert tıkanıklıklar oluşturmaktadırlar. Ancak Omega 605, yüzeye derhal yapışarak, bir koruma tabakası oluşturur ve bölgesel toplanma yapmadan akışkanlığı devam ettirir. 

KARARLILIK: 

Sıradan yağlar düşük sıcaklıklarda, kalınlaşıp tembelleşirken, yüksek ısılarda bu yağları inceltip etkisiz hale getirir. Omega 605, içerdiği aktif sinerjilerle iklimsel etkiler ve ekipman işletimi esnasında meydana gelen ısı dalgalanmaları ne olursa olsun viskozite değişimlerini engeller ve doku bütünlüğünün korunmasını sağlar. 

ÇOK YÖNLÜLÜK: 

Hava hattı için özel olarak geliştirilmiş Omega 605, bu alandaki tüm teknik performans gereksinimlerini karşılamakta ya da aşmaktadır ve bu özellikleri sayesinde hava basıncıyla işleyen aletlerin yağlanması için de idealdir. 

KÖPÜK OLUŞUMU ENGELLENMİŞ: 

Omega 605 köpüklenmeye karşı dirençli olacak şekilde geliştirilmiş, eşi olmayan Omega katkılarıyla oldukça güçlendirilmiştir. Sıradan yağların belirgin bir  köpüklenme eğilimleri vardır. Köpük kısmen oksijen içerdiği için oksitlenmeye yol açmaktadır. Oksitlenme ise ekipmanlarda korozyona neden olmaktadır. 

TİPİK ÖZELLİKLER: 

TEST

ASTM TEST METODU

SAE 10

İso Viskozite Sınıfı

D-2422

32

Görünüm

Görünür

Sarımsı, Şeffaf

Yoğunluk, kg/L @15°C

D-1298

0.872

Viskozite, cSt @  40°C

                       @ 100°C

 

D-445

D-445

 

32

5.4

 

Viskozite İndeksi

D-2270

103

Parlama Noktası, COC,°C(°F)

D-92

225(437)

Akma Noktası °C(°F)

D-97

-30(-22)

Anilin Noktası, °C(°F)

D-611

98.0(208)

Köpürme Özellikleri

Tüm Aralıklarda, Çökmeden sonra

D-892

Yok

Pas Önleme Özellikleri

D-665

Geçer

 

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj