• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

Anasayfa


     OMEGA 790 - Special Textile Oil

   
Ürün Kodu : 790
Üretici : MAGNA INDUSTRIAL CO.
Ürün Özellikleri
Omega 790 üstün kalitede harmanlanmış, tekstil iğ(spindle) ve iplik yağlayıcısıdır. Tamamıyla çitilenip temizlenir özellikte olup kumaşta leke ve doku
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Omega 790

 

AÇIKLAMA: 

Omega 790 üstün kalitede harmanlanmış, tekstil iğ(spindle) ve iplik yağlayıcısıdır. Tamamıyla çitilenip temizlenir özellikte olup kumaşta leke ve dokuma izi bırakmaz. Ek olarak, dokumanın rengini soldurmaz veya herhangi bir şekilde dokumanın yapısını değiştirmez. 20,000 rpm hızına kadar son derece yüksek hız performansına yönelik çalışma niteliğine sahiptir. Uzun süreler çalışan soğutucu çalışma ısısını sağlamada da uygundur. Omega 790 durma ve aksama zamanlarını önemli ölçüde azaltır. 

LEKE DİRENÇLİ:  

Omega 790 tamamen leke yapmayan karakteristiğe sahiptir. Sıradan soğuk suyla kolayca ve hızla emülsifiye olan yüksek derecede aktif biocriller içerir. Tekstil endüstrisinde halen kullanılmakta olan sıradan yağlar sadece kumaşı lekelemekle kalmaz, usandırıcı ve maliyetli bir seri deterjanla yıkayıp durulamayı da gerektirir, sık sık ılık veya sıcak su olmaksızın temizlemek mümkün değildir. Omega 790’ın suya yakın ilgisi vardır; suyla birleşmek ve buharlaşma reaksiyonu oluşturmak için moleküler yapıya izin verir ve dokuma üzerindeki  leke Omega 790 ile birlikte ortamdan uzaklaşır. 

YAPIŞKANLIK: 

Omega 790, yüksek hız iğ mekanizmasıyla “ayrılması zor” bir tutunma ve yapışma meydana getirir. Düzensiz ve değişken hız etkilerine rağmen pozisyonunu muhafaza eder. Bu özellik, yüksek hız operasyonları sırasında makinenin tüm kısımlarına maksimum koruma temin eder.

ÇARPIŞMA DİRENCİ : 

Omega 790, şok, basınç, aşırı yük, sıkışmayı önleyen ve sıkıştırma direnci sağlayan çarpışma dirençli katkılarla güçlendirilmiştir. Sıradan yağlar, iğin yüksek hız hareketine dayanamadıkları gibi ,bozulma ve aşınmaya çok hassas olan ve sürtünme meydana getiren kısa çalışma aralarından sonra, ezik ve zarar görmüş halde olurlar. 

ZAMKLAŞMA VE YAPIŞMAYA DİRENÇ GÖSTERİR: 

Yüksek rekabetli ve maliyetli tekstil endüstrisinde enerji “kayıplarının “ ana sebeplerinden biri, sürtünme bölgelerinde yüzey zamkları ve depozit oluşuşuna sebep olan yağ bozunmasıdır. Omega 790, böyle bir harekete pozitif olarak etki eder ve kayıpsız olarak maksimum verimliliği temin eder. Omega 790, enerji tüketimini % 18.5’a  kadar azaltabilir. 

ÇOK DÜŞÜK VİSKOZİTE: 

Omega 790, bir çok mühendisin yüksek hız uygulamaları için taleplerini karşılayan viskozite dengeli bir yağdır. Özel akma nokta depresanları, kalınlaşmaksızın, gelişme noktasındaki viskoziteyi muhafaza etmek için gerekli kararlılığı temin eder.

 

Özet olarak Omega 790 aşağıdaki seçkin özelliklere sahiptir.

1-     Omega 790 hem iplik ve hem de makine yağıdır.

2-     Omega 790 çarpıcı bir nemlendirme faktörüdür.

3-     Omega 790 yün ve pamuk tarama işleminde “uçuşmayı” minimuma indirir.

4-     Omega 790 fevkalade oksidasyon dayanıklılığı sergiler.

5-     Omega 790 ovalama yapıldığında köpük oluşturmaz.

6-     Omega 790 sonraki dokuma boyama işlemlerine etki etmez.

7-     Omega 790 fevkalade bir anti-statik faktördür. İplikte statik elektrik oluşumunu önler. Omega 790 ile, iplik kopma riski olmadan ,makine daha yüksek hızda çalışabilir.ga 790

 

TİPİK ÖZELLİKLER:         

                       

TEST

ASTM TEST METODU

SAE 5-10

SAE 20

ISO Viskozite Sınıfı

D-2422

22          

68

Görünüm             

Görsel

Su Beyazı

 

Su Beyazı

 

Yoğunluk Kg/L          @15ºC                                                                                                                                  

D-1298

0.867    

0.887

Viskozite,..cst...........@40ºC                                                                                                                                                                      .................................@100ºC

D-445

D-445

20.5

4.02

75.4

8.69

Viskozite Indeksi

D-2270

98

95

Oksidasyon Direnci

D-2272

Mükemmel

Mükemmel

Emülsiyon Stabilitesi (1:10)

Tescilli

               Ayrılma Yok

Impact Supply %

---

1.79

1.79

Hız Kararlılığı

---

22,000 rpm

19,600 rpm

Korozyon Direnci

---

No.1Derecesi

No.1Derecesi

Köpük Oluşumu

---

Sıfır

Sıfır

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj